Traiteurdienst najaar 2020 

Voorgerechten

Pastei van fazant en haas

13,00eur

 

Hoofdgerechten

Paling gebakken of in de roomsaus

20,00eur

Paling in 't groen of napolitaine

22,00eur

Fazant met room- of wildsaus

26,00eur

Hazenrug met room- of wildsaus

26,00eur

Hertenkalffilet geroosterd op houtskool

27,00eur

Alle wildgerechten worden vergezeld van witloof, appelmoes en veenbessen.

Bij alle hoofdgerechten kunt u als bijgerecht kiezen uit frietjes, kroketten of stoemp.

Elke week worden de bestellingen aanvaard tot vrijdagavond.

Gelieve uw bestelling door te geven op 051 58 81 76.

Afhalen op zaterdag tussen 16u30 en 18u30.

Afhalen op zondag tussen 12u en 13u.

Traiteurdienst Kerst en Oudjaar 2020 

Aperitief

Zeeuwse platte oesters

3,00eur/stuk

Warme oesters

6,00eur/stuk

Voorgerechten

 

Ganzenleverpastei met gelei van Sauternes en uienkonfijt

15,00eur

Halve kreeft Belle Vue (per 2 personen)

22,00eur/pp.

Halve kreeft met romige Armagnacsaus (per 2 personen)

24,00eur/pp.

Kreeftensoep

9,00/pp

                          

Hoofdgerechten

Fazant met room- of wildsaus

26,00eur

Hazenrug met room- of wildsaus

26,00eur

Hertenkalffilet geroosterd op houtskool

27,00eur

Opgevulde kalkoen

26,00eur

Alle hoofdgerechten worden vergezeld van appeltjes, veenbessen, witloof en kroketjes.

We sluiten af op zondag 20 december. 

Gelieve uw bestelling vóór 20 december door te geven op 051 58 81 76.

Afhalen op donderdag 24/12 tussen 14u en 16u.

Afhalen op donderdag 31/12 tussen 14u en 16u.