Traiteurdienst 2021
Aperitief
Fles maison Paradiso
25,00eur
Garnaalbolletjes
1,00eur/stuk
Kippenvleugels met
huisgemaakte tartaarsaus
1,50eur/stuk
Witte pens met Wostynmosterd
8,00eur
Voorgerechten
Garnaalkroketten
5,00eur/stuk
Scampi's in de curryroom (6st)
11,00eur
Scampi's op een slaatje met
frambozenvinaigrette en lavendelhoning (6st)
12,00eur
Ganzenleverpastei met gelei van
Sauternes en uienconfituur
15,00eur
Hoofdgerechten
Scampi's in de curryroom (10st)
17,00eur
Scampi's op een slaatje met
frambozenvinaigrette en lavendelhoning (10st)
18,00eur
Gebakken paling of paling in roomsaus
20,00eur
Paling in 't groen of paling Napolitaine
22,00eur
Grietfilet met prei in roomsaus
20,00eur
Vispannetje met zeevruchten
en kreeftensaus
20,00eur
Ossobuco
20,00eur
Stoofvlees van West-Vlaams rood rund
met witloofslaatje
19,00eur
Op vrijdag - en zaterdagavond,
tussen 18u en 19u30
Côte à l'os geroosterd op houtskool
met frietjes, sla en mayonaise
24,00eur
pepersaus, champignonsaus of béarnaise
2,50eur
Lamskroontje geroosterd op houtskool
met frietjes, sla en mayonaise
24,00eur
warme groentjes ipv sla
+2,00eur
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes of puree.
Er is ook mogelijkheid tot het bestellen van
gegratineerde aardappelen (+2,00eur).
Elke week worden de bestellingen aanvaard tot vrijdagavond.
Gelieve uw bestelling door te geven op 051 58 81 76.
Afhalen op vrijdag tussen 17u00 en 19u30.
Afhalen op zaterdag tussen 17u00 en 19u30.
Afhalen op zondag tussen 11u30 en 12u30.
