Traiteurdienst 2021 

Aperitief

Fles maison Paradiso

25,00eur

Garnaalbolletjes

1,00eur/stuk

Kippenvleugels met

huisgemaakte tartaarsaus

1,50eur/stuk

Witte pens met Wostynmosterd

8,00eur

Voorgerechten

Garnaalkroketten

5,00eur/stuk

Scampi's in de curryroom (6st)

11,00eur

Scampi's op een slaatje met

frambozenvinaigrette en lavendelhoning (6st)

12,00eur

Ganzenleverpastei met gelei van

Sauternes en uienconfituur

15,00eur

Hoofdgerechten

Scampi's in de curryroom (10st)

17,00eur

Scampi's op een slaatje met

frambozenvinaigrette en lavendelhoning (10st)

18,00eur

Gebakken paling of paling in roomsaus

20,00eur

Paling in 't groen of paling Napolitaine

22,00eur

Grietfilet met prei in roomsaus

20,00eur

Vispannetje met zeevruchten

en kreeftensaus

20,00eur

Ossobuco

20,00eur

Stoofvlees van West-Vlaams rood rund

met witloofslaatje

19,00eur

Op vrijdag - en zaterdagavond,

tussen 18u en 19u30

Côte à l'os geroosterd op houtskool

met frietjes, sla en mayonaise

24,00eur

pepersaus, champignonsaus of béarnaise

2,50eur

Lamskroontje geroosterd op houtskool

met frietjes, sla en mayonaise

24,00eur

warme groentjes ipv sla

+2,00eur

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes of puree.

Er is ook mogelijkheid tot het bestellen van

gegratineerde aardappelen (+2,00eur).

Elke week worden de bestellingen aanvaard tot vrijdagavond.

Gelieve uw bestelling door te geven op 051 58 81 76.

Afhalen op vrijdag tussen 17u00 en 19u30.

Afhalen op zaterdag tussen 17u00 en 19u30.

Afhalen op zondag tussen 11u30 en 12u30.