De Engel Take-Away

Traiteurdienst 30 april - 1 -2 mei

Aperitief

Fles maison Paradiso

25,00

Garnaalbolletjes

1,00 / stuk

Kippenvleugels met

huisgemaakte tartaarsaus

1,50 / stuk

Witte pens met Wostynmosterd

8,00

Voorgerechten

Asperges op Vlaamse wijze

11,00

Asperges met gerookte zalm en

mousselinesaus

14,00

Asperges met handgepelde garnalen en

mousselinesaus

15,00

Garnaalkroketten

5,00 / stuk

Scampi's in de curryroom (6st)

11,00

Ganzenleverpastei met gelei van

Sauternes en uienconfituur

15,00

Hoofdgerechten

Asperges op Vlaamse wijze

17,00

Asperges met gerookte zalm en

mousselinesaus

20,00

Asperges met handgepelde garnalen en

mousselinesaus

21,00

Scampi's in de curryroom (10st)

17,00

Gebakken paling of paling in roomsaus

20,00

Paling in 't groen of paling Napolitaine

22,00

Grietfilet met prei in roomsaus

20,00

Steak Tartaar van West-Vlaams Rood Rund

19,00

Balletjes van kalfsgehakt in tomatensaus

16,00

Op vrijdag - en zaterdagavond,

tussen 18u en 19u30:

Côte à l'os geroosterd op houtskool

met frietjes, sla en mayonaise

24,00

pepersaus, champignonsaus of béarnaise

2,50

Lamskroontje geroosterd op houtskool

met frietjes, sla en mayonaise

24,00

warme groentjes ipv sla

+2,00eur

Dessert

Ijskoffie

4,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes of puree.

Er is ook mogelijkheid tot het bestellen van

gegratineerde aardappelen (+2,00eur).

Elke week worden de bestellingen aanvaard tot vrijdagavond 21u00.

Gelieve uw bestelling door te geven op 051 58 81 76.

Afhalen op vrijdag tussen 17u00 en 19u30.

Afhalen op zaterdag tussen 17u00 en 19u30.

Afhalen op zondag tussen 11u00 en 12u00.

engeltje.png