MENUKAART
Aperitiefhapjes
Garnaalballetjes (6)
Krokantje van Bressekip met truffelmayo (6)
Krokantje van Holstein beef met picklesmayo (6)
Goujonettes met tartaarsaus (6)
Witte pens gegrild met mosterd
Toast huisgerookte zalm (6)
Scampi pil-pil: Spaanse tomatensaus met look
Anchovisfilets “Sanfilippo”, desembrood
Escargot petit gris de Namur (12)
Toast Steak Tartaar
Hollandse maatjes
Voorgerechten
Cocktail van handgepelde garnalen
Huisgerookte wilde Schotse zalm - handgesneden
Carpaccio van West-Vlaams Rood Rund
Terine van ganzenleverpastei met brioche brood
Huisgemaakte garnaalkroketten
Huisgemaakte kaaskroketten
Scampi's
met lookboter / in de curryroom
Paling
gebakken / in de roomsaus
Paling
in 't groen / Napolitaine
Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven
Escargot petit gris de Namur (12)
Frietjes bij de voorgerechten
Frietjes bij de voorgerechten: € 4,00
Asperges
Asperges à la flamande
VG 24 | HG 32
Asperges, mousseline, huisgerookte zalm
VG 28 | HG 36
Asperges, mousseline, handgepelde garnalen
VG 34 | HG 42
Hoofdgerechten
Tomaat met handgepelde garnalen
Gebakken zeetong
Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven
Scampi's
met lookboter / in de curryroom
Paling
Gebakken / in roomsaus
Paling
in 't groen / Napolitaine
Ma bouillabaisse, rouille en kaastoast
Kreeft belle vue of gegrild met provençaalse kruidenboter
Steak van West-Vlaams Polderrund
gekweekt en versneden door slagerij Dierendonck
Filet Pur van Schotse Aberdeen Angus
Huisbereide steak tartaar
Tête de veau en tortue, spiegelei en boterpuree 34
Ierse Côte à l'os (p.p.)
Lamsribbetjes
met een slaatje of warme groenten
Béarnaise - Pepersaus - Champignonsaus - Choronsaus
Portie warme groenten
Gegratineerde aardappelen ipv frietjes
Krielaardappelen
Nagerechten
Ijskoffie
Dame Blanche
Coupe Brésilienne
Ijs met advocaat
Banana Split
Kinderijsje met chocolade
Chocolademousse
Citroensorbet
Sabayon met ijs
Crème Brûlée
Pannenkoek met boter en suiker
Geflambeerde pannenkoek met ijs
Moelleux au chocolat met vanille ijs
Coupe Colonel
Coupe Fraise