MENUKAART
Garnaalbolletjes (6)
Krokantje van Bressekip met truffelmayo.
Goujonettes met tartaarsaus
Witte pens gegrild, met mosterd
Krokantje van Holstein beef met picklesmayo
Tarte tatin van appel en bloedworst
Toast gerookte zalm (6)
Cocktail van handgepelde garnalen
Huisgerookte wilde Schotse zalm - handgesneden
Carpaccio van West-Vlaams Rood Rund
Ganzeleverpastei Handsaeme foie gras
Huisgemaakte garnaalkroketten
Huisgemaakte kaaskroketten
Scampi's
met lookboter / in de curryroom
Paling
gebakken / in de roomsaus
Paling
in 't groen / Napolitaine
Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven
Escargots petit gris de Namur met broodsoldaatjes
Vitello Tonato
Frietjes bij de voorgerechten: € 3,00
Tomaat met handgepelde garnalen
Gebakken zeetong
Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven
Scampi's
met lookboter / in de curryroom
Paling
Gebakken / in de roomsaus
Paling
in 't groen / Napolitaine
Gebakken kabeljauw, gewokte groenten, beurre blanc met citrus tym
Steak van West-Vlaams Rood Polderrund
gekweekt en versneden door slagerij Dierendonck
Filet Pur van Schotse Aberdeen Angus
Ierse Côte à l'os
Oudslag
Onze gerijpte côte à l'os wordt geleverd door slagerij Dierendock en Monarti fine food
Noir Baltique
Onze gerijpte côte à l'os wordt geleverd door slagerij Dierendock en Monarti fine food
Lamsribbetjes geroosterd op houtskool, met een slaatje of warme groenten
Hoevekip 'Noir de Bourgogne" met morillesaus en gegratineerde bloemkool
Gegratineerd witloof in Duke of Berkshire hesp, kaassaus en boterpuree
Ijskoffie
Dame Blanche
Coupe Brésilienne
Ijs met advocaat
Banana Split
Kinderijsje met chocolade
Chocolademousse
Sabayon met ijs
Crème Brûlée
Tarte à Tatin
Pannenkoek met boter en suiker
Geflambeerde pannenkoek met ijs
Moelleux au chocolat met vanille ijs
Grootmoeders pudding met speculoos