logo
  • Home
  • Menu
  • Impressie
  • Cadeaubonnen
  • Home
  • Menu
  • Impressie
  • Cadeaubonnen
MENUKAART DRANKENKAART

MENUKAART

Aperitiefhapjes

Garnaalballetjes (6)

€ 18,00

Krokantje van Bressekip met truffelmayo (6)

€ 16,00

Krokantje van Holstein beef met picklesmayo (6)

€ 18,00

Goujonettes met tartaarsaus (6)

€ 17,00

Witte pens gegrild met mosterd

€ 18,00

Toast huisgerookte zalm (6)

€ 18,00

Scampi pil-pil: Spaanse tomatensaus met look

€ 20,00

Anchovisfilets “Sanfilippo”, desembrood

€ 38,00

Escargot petit gris de Namur (12)

€ 24,00

Taartje van eekhoorntjesbrood

€ 20,00

Tarte Tatin van bloedworst en appel

€ 21,00

Bord Monte Nevado Mangalica ham met pan con tomate

€ 36,00

Huisgemaakte wildpaté met mosterd

€ 22,00

Voorgerechten

Cocktail van handgepelde garnalen

€ 34,00

Huisgerookte wilde Schotse zalm - handgesneden

€ 26,00

Carpaccio van West-Vlaams Rood Rund

€ 26,00

Terrine van ganzenleverpastei met brioche brood

€ 26,00

Huisgemaakte garnaalkroketten

€ 28,00

Huisgemaakte kaaskroketten

€ 20,00

Scampi's

met lookboter / in de curryroom

€ 22,00

Paling

gebakken / in de roomsaus

€ 28,00

Paling

in 't groen / Napolitaine

€ 30,00

Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven

€ 28,00

Escargot petit gris de Namur (12)

€ 24,00

Huisgemaakte wildpaté van haas en hertekalf

€ 26,00

Frietjes bij de voorgerechten

€ 5,00

Wild

Fazant

Fazant met roomsaus, appelmoes en veenbessen

€ 44,00

Fazant met wildsaus, witloof, knolselder en bospaddestoelen

€ 44,00

Fazant “Brabançonne”, witloof, fine champagnesaus en wildsaus

€ 52,00

Fazant Souvaroff, groene kool, ganzenlever gebakken, Elzasspek, herfsttruffel en fine champagnesaus

€ 75,00

Haas

Hazenrugfilet met roomsaus, appelmoes en veenbessen

€ 47,00

Hazenrugfilet met wildsaus, witloof, knolselder en bospaddestoelen

€ 47,00

Civet van de boutjes, Elzasspek, zilverui en aardappelpuree

€ 32,00

Hertekalf

Hertekalffilet geroosterd op houtskool met wildsaus, witloof, knolselder en bospaddestoelen

€ 48,00

Pot au fêu van hertekalf, witloof en elzasspek

€ 34,00

-

Witloof of warme groenten in plaats van appelmoes of veenbessen

€ 5,00

Extra witloof of warme groenten 4

€ 5,00

-

Alle gerechten worden geserveerd met kroketten, frieten of stoemp

€ 5,00

Hoofdgerechten

Vis en schaaldieren

Tomaat met handgepelde garnalen

€ 48,00

Gebakken zeetong

€ 58,00

Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven

€ 42,00

Scampi's

met lookboter / in de curryroom

€ 32,00

Paling

Gebakken / in roomsaus

€ 40,00

Paling

in 't groen / Napolitaine

€ 42,00


Vleesgerechten

Steak van West-Vlaams Polderrund

gekweekt en versneden door slagerij Dierendonck

€ 38,00

Filet Pur van Schotse Aberdeen Angus

€ 54,00

Tête de veau en tortue, spiegelei en boterpuree 34

€ 34,00

Onze specialiteiten, geroosterd op houtskool

Ierse Côte à l'os (p.p.)

€ 52,00

Lamsribbetjes

met een slaatje of warme groenten

€ 48,00

Béarnaise - Pepersaus - Champignonsaus - Choronsaus

€ 4,00

Gegratineerde aardappelen ipv frietjes

€ 5,00

Portie warme groenten

€ 5,00

Krielaardappelen

€ 5,00

Stoemp

€ 5,00

Nagerechten

Ijskoffie

€ 12,00

Dame Blanche

€ 12,00

Coupe Brésilienne

€ 12,00

Ijs met advocaat

€ 12,00

Kinderijsje met chocolade

€ 8,00

Chocolademousse

€ 10,00

Citroensorbet

€ 10,00

Sabayon met ijs

€ 16,00

Crème Brûlée

€ 14,00

Pannenkoek met boter en suiker

€ 14,00

Geflambeerde pannenkoek met ijs

€ 20,00

Moelleux au chocolat met vanille ijs

€ 14,00

Coupe Colonel

€ 15,00
  • De Engel
  • Oostendesteenweg 1 - 8480 Ichtegem
  • T: +32 51 58 81 76 E: info@restaurantdeengel.be
  • BTW: BE0829640406
  • © 2025 Powered by TABLEFEVER