MENUKAART
Aperitiefhapjes
Garnaalballetjes (6)
Krokantje van Bressekip met truffelmayo (6)
Krokantje van Holstein beef met picklesmayo (6)
Goujonettes met tartaarsaus (6)
Witte pens gegrild met mosterd
Toast huisgerookte zalm (6)
Scampi pil-pil: Spaanse tomatensaus met look
Anchovisfilets “Sanfilippo”, desembrood
Escargot petit gris de Namur (12)
Taartje van eekhoorntjesbrood
Tarte Tatin van bloedworst en appel
Bord Monte Nevado Mangalica ham met pan con tomate
Huisgemaakte wildpaté met mosterd
Voorgerechten
Cocktail van handgepelde garnalen
Huisgerookte wilde Schotse zalm - handgesneden
Carpaccio van West-Vlaams Rood Rund
Terrine van ganzenleverpastei met brioche brood
Huisgemaakte garnaalkroketten
Huisgemaakte kaaskroketten
Scampi's
met lookboter / in de curryroom
Paling
gebakken / in de roomsaus
Paling
in 't groen / Napolitaine
Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven
Escargot petit gris de Namur (12)
Huisgemaakte wildpaté van haas en hertekalf
Frietjes bij de voorgerechten
Wild
Fazant
Fazant met roomsaus, appelmoes en veenbessen
Fazant met wildsaus, witloof, knolselder en bospaddestoelen
Fazant “Brabançonne”, witloof, fine champagnesaus en wildsaus
Fazant Souvaroff, groene kool, ganzenlever gebakken, Elzasspek, herfsttruffel en fine champagnesaus
Haas
Hazenrugfilet met roomsaus, appelmoes en veenbessen
Hazenrugfilet met wildsaus, witloof, knolselder en bospaddestoelen
Civet van de boutjes, Elzasspek, zilverui en aardappelpuree
Hertekalf
Hertekalffilet geroosterd op houtskool met wildsaus, witloof, knolselder en bospaddestoelen
Pot au fêu van hertekalf, witloof en elzasspek
-
Witloof of warme groenten in plaats van appelmoes of veenbessen
Extra witloof of warme groenten 4
-
Alle gerechten worden geserveerd met kroketten, frieten of stoemp
Hoofdgerechten
Tomaat met handgepelde garnalen
Gebakken zeetong
Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven
Scampi's
met lookboter / in de curryroom
Paling
Gebakken / in roomsaus
Paling
in 't groen / Napolitaine
Steak van West-Vlaams Polderrund
gekweekt en versneden door slagerij Dierendonck
Filet Pur van Schotse Aberdeen Angus
Tête de veau en tortue, spiegelei en boterpuree 34
Ierse Côte à l'os (p.p.)
Lamsribbetjes
met een slaatje of warme groenten
Béarnaise - Pepersaus - Champignonsaus - Choronsaus
Gegratineerde aardappelen ipv frietjes
Portie warme groenten
Krielaardappelen
Stoemp
Nagerechten
Ijskoffie
Dame Blanche
Coupe Brésilienne
Ijs met advocaat
Kinderijsje met chocolade
Chocolademousse
Citroensorbet
Sabayon met ijs
Crème Brûlée
Pannenkoek met boter en suiker
Geflambeerde pannenkoek met ijs
Moelleux au chocolat met vanille ijs
Coupe Colonel