MENUKAART
Aperitiefhapjes
Garnaalballetjes (6)
Krokantje van Bressekip met truffelmayo (6)
Krokantje van Holstein beef met picklesmayo (6)
Goujonettes met tartaarsaus (6)
Witte pens gegrild met mosterd
Toast huisgerookte zalm (6)
Scampi pil-pil: Spaanse tomatensaus met look
Anchovisfilets “Sanfilippo”, desembrood
Escargot petit gris de Namur (12)
Drie mussenkaasje gepoft in de oven, desembrood
Belgium caviar platinum met garnituur
10gr
Belgium caviar platinum met garnituur
30gr
Degustatie Japanse Wagyu, A5 dunne lende door “Monarti”
Voorgerechten
Cocktail van handgepelde garnalen
Huisgerookte wilde Schotse zalm - handgesneden
Carpaccio van West-Vlaams Rood Rund
Terine van ganzenleverpastei met brioche brood
Huisgemaakte garnaalkroketten
Huisgemaakte kaaskroketten
Scampi's
met lookboter / in de curryroom
Paling
gebakken / in de roomsaus
Paling
in 't groen / Napolitaine
Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven
Escargot petit gris de Namur (12)
Vitello Tonato
Krokant gebakken zwezeriken
salade liégeoise en truffelmayo
Frietjes bij de voorgerechten: € 4,00
Asperges
Asperges à la flamande
VG 24 | HG 32
Asperges, mousseline, huisgerookte zalm
VG 28 | HG 36
Asperges, mousseline, handgepelde garnalen
VG 34 | HG 42
Hoofdgerechten
Tomaat met handgepelde garnalen
Gebakken zeetong
Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven
Scampi's
met lookboter / in de curryroom
Paling
Gebakken / in roomsaus
Paling
in 't groen / Napolitaine
Zeewolf “saltimbocca”, groene en witte asperges, beurre blanc met citrustijm, krielaardappelen
Steak van West-Vlaams Polderrund
gekweekt en versneden door slagerij Dierendonck
Filet Pur van Schotse Aberdeen Angus
Hoevekip “Schorenaar”, groene en witte asperges, jus van morilles en kroketjes
Supplement zwarte wintertruffel
Aubrac côte à l’os, 4 weken gerijpt door “Atelier Spegelaere” (p.p.)
Ierse Côte à l'os (p.p.)
Japanse Wagyu, A5 dunne lunde door “Monarti” (p.p.)
Lamsribbetjes
met een slaatje of warme groenten
Onglet van holsteinrund
gekonfijte sjalot en bordelaisesaus
Béarnaise - Pepersaus - Champignonsaus - Choronsaus
Gegratineerde aardappelen ipv frietjes
Portie warme groenten
Witloofslaatje
Tartiflette aardappel
Krielaardappelen
Nagerechten
Ijskoffie
Dame Blanche
Coupe Brésilienne
Ijs met advocaat
Banana Split
Kinderijsje met chocolade
Chocolademousse
Citroensorbet
Sabayon met ijs
Crème Brûlée
Pannenkoek met boter en suiker
Geflambeerde pannenkoek met ijs
Moelleux au chocolat met vanille ijs
Coupe Colonel
Tarte Tatin met vanilleijs