logo
  • Home
  • Menu
  • Impressie
  • Cadeaubonnen
  • Home
  • Menu
  • Impressie
  • Cadeaubonnen
MENUKAART DRANKENKAART

MENUKAART

Aperitiefhapjes

Garnaalballetjes (6)

€ 14,00

Krokantje van Bressekip met truffelmayo (6)

€ 12,00

Krokantje van Holstein beef met picklesmayo (6)

€ 14,00

Goujonettes met tartaarsaus (6)

€ 14,00

Witte pens gegrild met mosterd

€ 15,00

Toast huisgerookte zalm (6)

€ 18,00

Scampi pil-pil: Spaanse tomatensaus met look

€ 18,00

Anchovisfilets “Sanfilippo”, desembrood

€ 30,00

Escargot petit gris de Namur (12)

€ 20,00

Drie mussenkaasje gepoft in de oven, desembrood

€ 18,00

Belgium caviar platinum met garnituur

10gr

€ 36,00

Belgium caviar platinum met garnituur

30gr

€ 78,00

Degustatie Japanse Wagyu, A5 dunne lende door “Monarti”

€ 125,00

Voorgerechten

Cocktail van handgepelde garnalen

€ 28,00

Huisgerookte wilde Schotse zalm - handgesneden

€ 24,00

Carpaccio van West-Vlaams Rood Rund

€ 22,00

Terine van ganzenleverpastei met brioche brood

€ 24,00

Huisgemaakte garnaalkroketten

€ 24,00

Huisgemaakte kaaskroketten

€ 18,00

Scampi's

met lookboter / in de curryroom

€ 20,00

Paling

gebakken / in de roomsaus

€ 26,00

Paling

in 't groen / Napolitaine

€ 28,00

Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven

€ 26,00

Escargot petit gris de Namur (12)

€ 20,00

Vitello Tonato

€ 22,00

Krokant gebakken zwezeriken

salade liégeoise en truffelmayo

€ 34,00

Frietjes bij de voorgerechten: € 4,00

Asperges

Asperges à la flamande

VG 24 | HG 32

Asperges, mousseline, huisgerookte zalm

VG 28 | HG 36

Asperges, mousseline, handgepelde garnalen

VG 34 | HG 42

Hoofdgerechten

Vis en schaaldieren

Tomaat met handgepelde garnalen

€ 42,00

Gebakken zeetong

€ 48,00

Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven

€ 36,00

Scampi's

met lookboter / in de curryroom

€ 29,00

Paling

Gebakken / in roomsaus

€ 38,00

Paling

in 't groen / Napolitaine

€ 40,00

Zeewolf “saltimbocca”, groene en witte asperges, beurre blanc met citrustijm, krielaardappelen

  

€ 38,00


Vleesgerechten

Steak van West-Vlaams Polderrund

gekweekt en versneden door slagerij Dierendonck

€ 32,00

Filet Pur van Schotse Aberdeen Angus

€ 42,00

Hoevekip “Schorenaar”, groene en witte asperges, jus van morilles en kroketjes

  

€ 40,00

Supplement zwarte wintertruffel

 

€ 18,00

Onze specialiteiten, geroosterd op houtskool

Aubrac côte à l’os, 4 weken gerijpt door “Atelier Spegelaere” (p.p.)

€ 85,00

Ierse Côte à l'os (p.p.)

€ 44,00

Japanse Wagyu, A5 dunne lunde door “Monarti” (p.p.)

€ 125,00

Lamsribbetjes

met een slaatje of warme groenten

€ 42,00

Onglet van holsteinrund

gekonfijte sjalot en bordelaisesaus

€ 32,00

Béarnaise - Pepersaus - Champignonsaus - Choronsaus

€ 4,00

Gegratineerde aardappelen ipv frietjes

€ 5,00

Portie warme groenten

€ 5,00

Witloofslaatje

€ 5,00

Tartiflette aardappel

€ 8,00

Krielaardappelen

€ 5,00

Nagerechten

Ijskoffie

€ 11,00

Dame Blanche

€ 10,00

Coupe Brésilienne

€ 10,00

Ijs met advocaat

€ 10,00

Banana Split

€ 12,00

Kinderijsje met chocolade

€ 7,00

Chocolademousse

€ 10,00

Citroensorbet

€ 10,00

Sabayon met ijs

€ 14,00

Crème Brûlée

€ 12,00

Pannenkoek met boter en suiker

€ 12,00

Geflambeerde pannenkoek met ijs

€ 16,00

Moelleux au chocolat met vanille ijs

€ 12,00

Coupe Colonel

€ 14,00

Tarte Tatin met vanilleijs

€ 16,00
  • De Engel
  • Oostendesteenweg 1 - 8480 Ichtegem
  • T: +32 51 58 81 76 E: info@restaurantdeengel.be
  • BTW: BE0829640406
  • © 2025 Powered by TABLEFEVER
×

VERLOF

Wij zijn gesloten van 12 juni tot en met 26 juni.